Περιορισμένη προσφορά από την Qatar Airways!

Πρόσθετες Επιτροπή για τους οργανισμούς που παρέχονται από το Κατάρ.
Qatar Airways εισήγαγε νέα ευκαιρία για επιπλέον προμήθεια που οι οργανισμοί μπορούν να αποκτήσουν. Η πρόσθετη προμήθεια για τις πτήσεις μπορεί να αποκτηθεί και από τις δύο ενηλίκων και των παιδιών τους ναύλους με προορισμούς πτήση μέσω Ντόχα.

Η προσφορά για την κατηγορία οικονομία είναι πραγματικά για διάρκεια του ταξιδιού μεταξύ Σεπτεμβρίου 2016 και Μαρτίου 2017, αλλά παρατηρήσετε ότι εξαιρούνται της τα ακόλουθα μήνες: Δεκέμβριος 2016 και Ιανουάριος, 2017.

Η πρόταση για κατηγορία premium είναι διαθέσιμο για περίοδο ταξίδια μεταξύ Σεπτεμβρίου 2016 και Μαρτίου 2017, χωρίς εξαιρέσεις, όπως για την οικονομική θέση.

Προκειμένου για την Επιτροπή να εργαστούν, οι επιβάτες της πτήσης πρέπει να προέρχεται από τις ΗΠΑ και τον προορισμό γι 'αυτό πρέπει να είναι QR σε απευθείας σύνδεση.
Η προσφορά ισχύει και για τις δύο Δημοσιεύθηκε και καθαρά εισιτήρια μόνο για τις ΗΠΑ ναύλων προέλευσης. Τα βρέφη και τα κόμιστρα Ομάδα αποκλείονται. Περίοδο εισιτηρίων ισχύει μέχρι τις 28 Αυγούστου, 2016.

Η Επιτροπή είναι διαφορετικά για κάθε κατηγορία. Διότι προμήθεια τάξη θα είναι $ 75, Ε τάξη - $ 50, Q / N / S Class - $ 20, Τ κατηγορία - $ 10, O Class - $ 5.

Ως εκ τούτου, ετοιμαστείτε να προσφέρουν αυτές τις συμφωνίες με τους πελάτες σας και να πτήσεις βιβλίο με επιπλέον προμήθεια για AgentSky.net μέχρι τις 28 Αυγούστου, 2016.

This text was translated with Google translate, read the original text here


Author: Yana Sharkevich

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No